Posts

Showing posts from December, 2016

New Mission -Jaket Milo

Image
Assalamualaikum Salam Sejahtera
Dah beberapa hari jugak nampak iklan Milo  dok boleh tebus jaket segala.. Mula mula macam buat tak tau je.. Sekali tiba tiba tergerak nak pegi Maslee.. ternampaklah borang Milo tu.. Gadis terus sreett je borang tu..

Tengok jaket jaket tu lawa2 pulak.. Adesss.. Memang tak tahan tengok.. Tiba tiba terus berazam nak kan jaket jaket yg ada tu.. Terus je capai tin milo semata nak tebus jaket tu.. Dengan harapan usaha Gadis ni tercapai.. Aminn..
Daaaa.. P/s: husband dok perati je peti ais penuh ngan air milo..hihihi

Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?

Image
Assalamualaikum... Salam Sejahtera..
Wah..sekarang Gadis dah ada masa nak menjenguk semula blog kesayangan...
Memang dah takde masa sangat sekarang ni.. ni pun askar askar muda dah tido.. kalau tak memang takde masa la nak mengetuk keyboard ni memalam..
Sekarang Gadis dah buat kek coklat moist.. baru menjinakkan diri ke alam perniagaan secara kecil kecilan.. perniagaan dari rumah..
Kalau u ollss ada masa boleh la jengah ke page kedai kek coklat Gadis.. mana tau tiba tiba teringin nak merasa kek ceklat air tangan Gadis..
Boleh klik kat link tu ya.. Aimie's Homemade
Setakat ni Alhamdullillah sambutan agak memberangsangkan dengan sokongan pihak keluarga, rakan-rakan terdekat dan ada jugak on9 dan juga offline.. Terima kasih kerana percaya apa yang Gadis buat untuk korang.. Gadis pun masih belajar macam macam lagi dalam dunia kek ni.. hihihi..
ni adalah contoh kek coklat moist yang Gadis jual..



Terima kasih kepada yang menyokong.. Bye..^_^

P/s : kek ceklat moist ni sedap ke..haaa..meh try dulu..😉😉😉😉

REVIEW - 1 - LEGOLAND Malaysia Resort’s Brick-Tacular Holidays Celebrations

Image
Assalamualaikum.. Salam Sejahtera..
Hai kawan kawan sekalian semua..
Pada 2 Dec 2016 Gadis dijemput dari pihak Legoland Malaysia Resort untuk memeriahkan pelancaran Pembaharuan KL-Cluster Miniland  & Brictacular Holiday Celebration

Suasana perasmian dengan pelbagai barisan media yang sangat happening.
Sebelum perasmian ada sesi pendaftaran dimana semua wakil wakil media menerima 1 press kit dimana di dalam beg tersebut mengandungi aturcara dan cenderahati dari pihak Legoland Malaysia Resort dan yang paling utama sekali pass masuk Legoland.


Selepas pendaftaran kami terus dibawa ke Miniland di mana kawasan pembaharuan  KL-Cluster Miniland . Perasmian KL - Cluster Miniland & Brictacular Holiday Celebration. Bila Gadis nampak je KLCC Tower waktu tu, bangunan tu sangat WOW sbb KLCC Tower dah tak macam dulu..memang superb..

Perasmian KL-Cluster Miniland & Brictacular Holiday Celebration dirasmikan oleh Pengurus Besar Legoland Malaysia Resort Mr. Young Pil Kim 


Penambahan untuk Miniland -K…