Kek Coklat Moist Ni Sedap Ke?

Assalamualaikum...
Salam Sejahtera..

Wah..sekarang Gadis dah ada masa nak menjenguk semula blog kesayangan...

Memang dah takde masa sangat sekarang ni..
ni pun askar askar muda dah tido..
kalau tak memang takde masa la nak mengetuk keyboard ni memalam..

Sekarang Gadis dah buat kek coklat moist..
baru menjinakkan diri ke alam perniagaan secara kecil kecilan..
perniagaan dari rumah..

Kalau u ollss ada masa boleh la jengah ke page kedai kek coklat Gadis..
mana tau tiba tiba teringin nak merasa kek ceklat air tangan Gadis..

Boleh klik kat link tu ya..

Setakat ni Alhamdullillah sambutan agak memberangsangkan dengan sokongan pihak keluarga, rakan-rakan terdekat dan ada jugak on9 dan juga offline..
Terima kasih kerana percaya apa yang Gadis buat untuk korang..
Gadis pun masih belajar macam macam lagi dalam dunia kek ni..
hihihi..

ni adalah contoh kek coklat moist yang Gadis jual..



Terima kasih kepada yang menyokong..
Bye..^_^

P/s : kek ceklat moist ni sedap ke..haaa..meh try dulu..😉😉😉😉

Comments

Popular posts from this blog

Bantal Tungku Elektrik

Petua Orang Lama : Wanita Hamil Dilarang....